Skip to content

Umocněte grilování dipem

Ke grilovaným pokrmům se hodí různé zeleninové saláty. Výborným doplňkem jsou ale také takzvané dipy. Můžete je koupit hotové anebo si připravit vlastní. Je to snadné a rychlé. Na grilovací party můžete překvapit přátele i několika druhy. Uvidíte, že je ocení.
 

CIZRNOVÝ DIP    

CIZRNOVÝ DIP

 

100 g do měkka uvařené cizrny (možno použít z plechovky),
4 lžíce majonézy,
2 lžíce oleje,
1 středně velká cibule,
šťáva z půlky limetky,
sůl, pepř

Cibulku nakrájíme na kostičky a orestujeme na oleji, až zesklovatí. Do mixéru dáme cizrnu, majonézu, olej, orestovanou cibulku, limetkovou šťávu, špetku soli a důkladně rozmixujeme na jemnou pastu. Pokud je dip příliš tuhý, přidáme trochu vývaru z cizrny. Podle potřeby dochutíme solí a pepřem.

Partneři webu

Odebírejte newsletter

Nechte si posílat novinky a inspiraci ze světa bydlení

PARTNEŘI WEBU

MDKK MUJDUM STAVBAWEB IMMATERIALY RODINNYDOM BMONE
Copyright © BUSINESS MEDIA ONE, s. r. o. 2006–2025