Skip to content

Pravidla ergonomie v kuchyni

Aby mohla láska procházet žaludkem, potřebujete především kvalitní kuchyň. Možná to nezní dost romanticky, ale praktická řešení jsou pro spokojenou domácnost zcela zásadní. Stačí řídit se základními pravidly ergonomie a úspěch vás nemine.

CHYTRÁ SESTAVA

Cílem ergonomie je optimalizovat lidskou činnost tak, aby byla bezpečná a pohodlná, což je důležité především při často se opakujících nebo náročnějších úkonech. Pro práci v kuchyni je zásadní dobře zvolená sestava a rozměry odpovídající vašim individuálním potřebám.Kuchyňský vozík Mina, bambus a nerezová ocel, 78 x 58 cm, výška 86 cm, cena 6 900 Kč, www.norimex.cz

Nejčastěji používané předměty ukládejte do zásuvek přímo pod pracovní desku a do polic v první úrovni horních skříněk, kam se nemusíte ohýbat ani natahovat

JAKOU ZVOLIT SESTAVU?

PARTNEŘI WEBU

MDKK MUJDUM STAVBAWEB IMMATERIALY RODINNYDOM BMONE
Copyright © BUSINESS MEDIA ONE, s. r. o. 2006–2025