Skip to content

Středomoří po selsku: Grilovaná zelenina

Venkovská kuchyně je tradičně sytá a výživná ve všech zemích. Tvrdá práce na polích a s domácími zvířaty ji předurčovala k tomu, aby dodala energii a dostatek živin. Ve středomoří mají kuchařky ještě tu výhodu, že plodiny, které jim přijdou pod ruku, jsou pěstované pod horkým sluncem, ke spotřebitelům se dostanou rychle po sklizni a doslova se tetelí čerstvostí…

…Rajčata, cukety, lilek, zelené a černé olivy, paprika, fenykl, česnek a čerst­vá bazalka, kopr, oregano, petrželka, rozmarýn, šalvěj nebo tymián udělají se zdravím i linií divy. Navíc s trochou fantazie nebo s kuchařskou knihou plnou středomořských receptů vytvoříte jídlo plné vůní a chutí, za které vám bude vaše srdce ze srdce děkovat.

RECEPT: Grilovaná zelenina

Suroviny:

PARTNEŘI WEBU

MDKK MUJDUM STAVBAWEB IMMATERIALY RODINNYDOM BMONE
Copyright © BUSINESS MEDIA ONE, s. r. o. 2006–2025