Ingredience:
Korpus
4 vejce
160 g cukru krupice
130 g hladké mouky
130 g polohrubé mouky
8 lžic horké vody
Jablka dušená v cideru
4 jablka
1 jablečný cider Tátův sad polosuchý (330 ml)
1 balíček vanilkového pudinku
3 plátky želatiny
Pokud si rádi hrajete a pečete pro své blízké u příležitosti narozenin, promocí i prachobyčejných nedělí s velkou chutí koláče, dorty a jiné zákusky, doporučujeme vyzkoušet dnešní recept na vanilkový dort s jablky dušenými v cideru, se smetanovým krémem, ořechy a karamelem. Každý, kdo ho ochutná, na něj bude s láskou dlouho vzpomínat.
Korpus
4 vejce
160 g cukru krupice
130 g hladké mouky
130 g polohrubé mouky
8 lžic horké vody
Jablka dušená v cideru
4 jablka
1 jablečný cider Tátův sad polosuchý (330 ml)
1 balíček vanilkového pudinku
3 plátky želatiny
Nechte si posílat novinky a inspiraci ze světa bydlení